Thales, în parteneriat cu ESChat, oferă acum Push-to-Talk (PTT) prin satelit pentru clienții din întreaga lume. Thales și-a extins amprenta în comunicațiile prin satelit oferind un serviciu Push-to-Talk care operează oriunde în lume ca urmare a seriei de produse ThalesLINK on Iridium Certus L-band.

     Utilizatorii care au achiziționat soluții ThalesLINK, cum ar fi sistemele Thales MissionLINK sau Thales VesseLINK 200 și 700, pot accesa acum o soluție ATP fiabilă cu latență scăzută.
Lansarea vine după luni de testare și verificare beta de către resellerii oficiali certificați Thales, care vor oferi serviciul clienților pe o varietate de piețe din întreaga lume, cum ar fi siguranța publică, căutare și salvare, apărare, utilități, minerit, transport maritim, etc

      Soluțiile ThalesLINK operează pe rețeaua Iridium Certus avand 66 de sateliți Low Earth Orbit care acoperă 100% din glob, oferind acoperire oriunde în lume, indiferent de vreme sau teren. Combinând această tehnologie cu aplicația ESChat, Thales oferă acum un serviciu Push-to-Talk robust și permanent pentru utilizatori, oricând și oriunde.