Pentru a minimiza instabilitatea aprovizionării cauzată de întreruperea și înlocuirea componentelor electronice vechi, precum și pentru a satisface mai bine cerințele mai ridicate ale pieței globale în ceea ce privește caracteristicile și performanța produsului, Hytera a decis să întrerupă unele modele de terminale radio DMR.

  • În principiu, Hytera și filialele sale vor opri livrarea modelelor vechi de terminale radio DMR desemnate până la 31 martie 2024. Vă rugăm să consultați lista atașată pentru anumite modele întrerupte.
  • Terminalele radio întrerupte, livrate până la 31 martie 2024, păstrează serviciile standard de întreținere post-vânzare.

Hytera a lansat seria H, o nouă generație de radiouri DMR, care sunt recunoscute pe scară largă de utilizatori la nivel global. Hytera va păstra excelența de a răspunde cerințelor în evoluție ale clienților și va introduce în mod continuu produse noi pentru a oferi conectivitate mai rapidă, mai sigură și mai versatilă pentru utilizatorii de afaceri și de misiune esențială.

    În calitate de furnizor global de top de tehnologii și soluții profesionale de comunicații, Hytera continuă să investească în cercetare și dezvoltare inovatoare și să lanseze produse noi pentru a asigura valoarea clienților și competitivitatea pe piață.

Lista completa a produsele Hytera întrerupte poate fi consultata Aici