O privire captivantă asupra evenimentului de astăzi, unde tehnologia de urgență a fost la ea acasă

  Astăzi, participând la The Emergency Tech Show, am avut parte de o experiență remarcabilă, explorând inovațiile tehnologice și discutând cu liderii din domeniu.

    Printre momentele deosebite se numără și vizita la standul Handsfree Group UK, discuțiile captivante cu Matthew Johnson și Carl Graham despre extinderea companiei și noile funcționalități ale R5.

  La urmatoarea oprire, am avut o plăcută conversație la standul Motorola Solutions despre BWC-ulVB400 introdus și în România. De asemenea, întâlnirea cu Maurits Zandbergen și discuțiile despre caracteristicile Lyfo și oportunitățile pe piața din UK și EU au facut parte din momentele deosebite.

   Nu am ratat ocazia de a trece pe la standul Sonic Communications (Int) Ltd, unde am discutat despre dezvoltarea Sonic RSM pentru aplicații și solutiile PTT dezvoltate.

 Discuție interesantă am avut și la standul TELOX, unde am discutat cu Eva Zhang despre TE620g , M6, noul lor dispozitiv hibrid DMR/LTE, și am putut testa nou lansatul terminal 5G LTE.  Am înteles ca se discuta și de o lansare a produselor și soluțiilor Telox pe piața din România prin intermediul celor de la McPTX.ro

  Explorând fiecare stand, am admirat diversitatea dronelor și integrărilor AI destinate echipelor de intervenție și de urgență în activitațile lor zilnice . Nu a trecut neremarcată de asemenea integrarea solutiițor PoC, Mobile Tornado în dispozitivele Tait Communications.

 Interesant a fost și prezentarea tehnologiei watchdog cu un set complet de senzori și un scanner LiDAR.

   The Emergency Tech Show a fost o ocazie excelentă de a descoperi ultimele inovații și de a purta discuții constructive cu profesioniștii din domeniul tehnologiei de urgență. Evenimentul a demonstrat încă o dată importanța colaborării și a schimbului de idei în acest sector în continuă evoluție.