În ultimele zile, noua subsidiară a Hytera din Cologne, Germania, și-a început activitatea marcând încă un pas important făcut de Hytera în extinderea afacerilor sale la nivel european, după deschiderea filialelor din Londra, Marea Britanie și HMF în Bad Münder, Germania.

       Obiectivul acestei subsidiare este să ofere servicii imediate și suport tehnic pentru clienții Hytera pe continentul european, contribuind, în același timp, la consolidarea expansiunii a Hytera în Europa.

   În 2004, Hytera a înființat o subsidiară în Londra, Marea Britanie, și a început procesul de localizare a afacerilor sale europene. În 2012, Hytera a achiziționat HMF, situată în Bad Münder și a integrat cu succes sistemul său de marketing european, obținând rezultate impresionante. HMF se concentrează pe securitatea publică și afacerile guvernamentale, reușind să câștige și să implementeze proiectul de referință în domeniul securității publice TETRA. Subsidiara din Cologne va colabora cu cea din Marea Britanie pentru a oferi servicii mai cuprinzătoare și o extindere în piață

    În ultimii ani, competitivitatea și cota de piață a Hytera în Europa au continuat să crească. Această creștere se datorează abordării constante a Hytera privind localizarea, acumularea de talente și cele mai bune practici în gestionarea vânzărilor, a proiectelor, a stocurilor, a serviciilor pentru clienți și a suportului tehnic.

    Înființarea unei subsidiare în Germania, care să gestioneze logistica, serviciile, trainingul și expansiunea afacerii, are ca scop furnizarea unui suport profesional și resurse pentru partenerii și clienții finali din industrie. Aceasta va consolida și mai mult cota de piață a produselor și soluțiilor Hytera narrowband  în Europa, contribuind în același timp la creșterea ratei de penetrare în industria rețelelor publice bradband a produselor și solutiilor PoC si hybrid.