PNC560 5G Xsecure Rugged  fost conceput pentru ca utilizatori precum ofițerii și personalul de operare pentru a rămâne conectați printr-o comunicare fiabilă, sigură și eficientă în orice situație, îmbunătățind eficiența și performanța pentru utilizatori din industrii cu mai multe fațete, cum ar fi siguranța publică, logistica și transporturile.

   Dual-SIM 5G Innovation
PNC560 vine cu dual-SIM 5G/LTE, oferind o flexibilitate mai mare pentru apeluri vocale fluide, streaming video ultra-clar și transfer fulgerător de fișiere mari, oricând și oriunde.

  Mecanism de securitate
PNC560 folosește un mecanism de securitate multi layer prin pornire securizată, inviolabilitate hardware (Hardware Tamper-proof este o caracteristică hardware opțională) și software precum si versiune Smart MDM pentru a oferi o protecție completă a datelor. În plus, PNC560 permite izolarea între datele de afaceri și datele personale, garantând atât securitatea afacerii, cât și confidențialitatea personală.

   Fiabil când contează cel mai mult PNC560 acceptă QCI-uri dedicate serviciului 3GPP MCS și MSP scurt de 40 ms pentru serviciul eMBMS. Dispozitivul respectă cele mai recente caracteristici de lansare 3GPP prin aplicația dedicata HyTalk MC, asigurându-se prioritatea față de utilizatorii comerciali.

   PNC560 are un buton PTT dedicat pentru a realiza comunicarea în timp real și un difuzor dublu ultra-liniar de 3 wați pentru a oferi un sunet puternic și clar. Anularea zgomotului bazată pe inteligență artificială, reducerea ecoului și anularea zgomotului vântului ajută la îmbunătățirea clarității sunetului.

   PNC560 este ultra-rezistent pentru a face față chiar și celor mai dure medii de lucru. Evaluat cu IP68, PNC560 este rezistent la cădere de la 1,5 metri și poate fi scufundat sub 1,2 metri de apă timp de 60 de minute.

  Echipat cu capete de scanare de vârf în industrie, PNC560 poate captura coduri de bare 1-D sau 2-D în milisecunde de la contactul apropiat până la 24 inchi/60 cm distanță. Pentru siguranța publică, transport, primul răspuns și utilizatorii de logistică (Funcția de scanare este disponibilă numai în versiunea PNC560 SCAN), PNC560 este compatibil cu diverse aplicații terțe, cum ar fi aplicația mobilă Police, sistemele de management al aeroporturilor, etc. Poate fi combinat cu alte terminale Hytera pentru a îndeplini mai multe sarcini, asigurând comunicare sigură și fiabilă în orice scenariu.