La Critical Communications World desfășurat la Viena, Motorola Solutions a lansat MXM7000, o soluție inovatoare pentru vehiculele  mission critical, care integrează comunicațiile de voce și date TETRA și 4G LTE într-o platformă robustă și sigură pentru a menține siguranța publică și organizațiile militare.

Comunicațiile TETRA oferă o putere mare de transmisie pentru a menține echipele conectate chiar și în zonele cu acoperire redusă. Dispune, de asemenea, de conectivitate 4G LTE într-o consola de control LTE și sistem de operare Android 11, oferind utilizatorilor acces la aplicații multiple de date din domeniu și posibilitatea de a partaja comunicațiile video și de date cu camerele de control pentru o conștientizare sporită a incidentelor, luarea deciziilor și siguranță.

MXM7000 oferă siguranței publice și organizațiilor militare acces la comunicații voce fiabile „Push To Talk” și la aplicațiile de lucru pe care le folosesc în fiecare zi într-o platformă unică, robustă și sigură.

Managerul de produs Motorola Solutions, Stuart Longley, a declarat că MXM7000 a fost proiectat pentru a oferi servicii de urgență și forțe de apărare flexibilitate pentru a se adapta oricărei situații.

MXM7000 poate fi folosit ca un hub de comunicații pentru vehicule pentru a conecta un număr de dispozitive împreună, inclusiv camere video purtate pe corp, smartphone-uri și tablete. De asemenea, oferă rezistența și fiabilitatea pe care agențiile de siguranță publică se așteaptă de la standardul TETRA, oferindu-le încrederea de a-și duce comunicațiile esențiale cu ei oriunde.

Foarte versatil și flexibil, MXM7000 poate fi fie folosit ca soluție bazată pe birou, fie luat pe drum pentru a lega un număr de dispozitive diferite prin Wi-Fi sau Ethernet, transformând vehiculele de serviciu în hotspot-uri de comunicații mobile.