Sepura a lansat primele sale stații radio emisie-receptie VHF TETRA, oferind o soluție pentru utilizatorii cu misiuni critice și condiții dificile, cum ar fi rețelele subterane extinse și mediile exterioare îndepărtate și expansive.

Soluția VHF de la Sepura completează un gol notabil pe piața terminalelor radio emisie recepție VHF TETRA, completând fiabilitatea, securitatea și protocoalele esențiale ale TETRA cu procesarea audio puternică a terminalelor radio din seria SC, asigurând un sunet clar în condiții zgomotoase, umede sau cu praf.

Variante ale stațiilor radio mobile SCG22 precum și cele portabile, SC20 TETRA alcătuiesc soluția VHF, care operează în intervalul 136-174MHz.

Utilizatorii vor beneficia de o soluție de încredere, dovedită și robustă la nivel global; SC20 și SCG22 se bazează pe experienta profesioniștilor  în siguranța publică, furnizorii de servicii de petrol și gaze, transport și aeroporturi. Aceste dispozitive beneficiază de un ecosistem extins de accesorii audio, de alimentare și de transport, precum și de funcționalități avansate din portofoliul de aplicații AppSPACE și de capacitatea de programare fără fir.

Dispozitivele VHF ale Sepura au fost lansate la Critical Communications World, care a avut loc la Viena. La același eveniment, compania a lansat versiunea dual-mode a dispozitivului său SCU3 Broadband Vehicle, care dispune acum atât de module TETRA, cât și LTE, permițând o capacitate extinsa de voce critică pentru utilizatorii LTE.