În cadrul evenimentului Bapco2020, au avut loc multiple prezentari si discutii care au acoperit o gamă variată de subiecte în domeniul comunicațiilor.

   Pentru vizita noastra de acest an am avut o serie de „Check Point-uri” de bifat si odata ajunsi, le-am luat pe rand.

    La standul Hytera am avut o conversație plăcută cu Eoin Foy, Leo Kokaj și echipa, cu excepția lui Mark Brandstatter, ocupat cu proiectul Norsat. Am discutat despre lansarea noii serii DMR H, care aduce în prim plan terminale radio bine proiectate, dar surprinzător fără gestionarea inteligentă a bateriei. Totodată, au fost abordate subiecte precum noile camere de luat vederi portabile, dispozitivele Poc, E-pack, PDM680 și, în cele din urmă, PDC680, la care am observat la prima vedere o problemă de software și lipsa unui mesh pentru protectia difuzorului la terminalul Demo prezentat. Sperăm că aceste aspecte vor fi rezolvate în versiunea publică.

  Mulțumiri lui Dan Faulkner, expert în domeniu, pentru discuția detaliată despre Motorola_R7, Mototrbo Ion, programarea Cps și integrarea platformei Motorola Wave. Așteptăm cu nerăbdare testarea Wave în combinație cu DP4801e!

  Am avut ocazia să discutăm cu echipa Sepura UK despre noile modele SCG22 și SCU3, ambele fiind impresionante, precum și despre integrarea Tetra 2 Lte. O experiență excelentă.

  Standul Zebra Technologies UK nu a fost trecut cu vederea, discutând despre integrarea aplicațiilor mcptt în dispozitivul TC57 și actualizarea Android de la 8.1 la R si poate chiar mai sus.

  O oprire la Affini ne-a permis să aruncăm o privire asupra aplicației Ptt Over Cellular și a dispeceratului, rebranduite de TASSTA. Oameni plăcuți și discuții interesante.

  Nu în ultimul rând, am petrecut timp la standul Brodit AB discutând despre kiturile auto și suporturile pentru Zebra, Apple, Samsung, Hytera și Motorola MTP6xxx. Fiecare minut a fost o plăcere, mulțumim tuturor pentru primrea calduroasa si de ce nu pentru timpul acordat si răspunsurile la întrebările noastre.