Declarație de Clarificare

24 August 2024

Hytera Communications Corporation Limited (Hytera), un furnizor global de tehnologii și soluții de comunicații profesionale, dorește să clarifice că nu are nicio relație legală sau de afaceri cu Hytera Communications Limited (HcL).

Hytera Communications Corporation Limited este deținătorul mărcii înregistrate „Hytera”. Utilizarea neautorizată a denumirii „Hytera” de către HcL a constituit o încălcare a drepturilor, a creat confuzie pe piață și a cauzat daune companiei Hytera. În acest context, Hytera a inițiat acțiuni legale, inclusiv depunerea unei plângeri către autoritățile din Hong Kong pentru a ordona HcL să înceteze și să renunțe la această încălcare și să își schimbe denumirea.

Hytera Communications Corporation Limited, o companie înființată la 11 mai 1993 și care funcționează conform legilor din China, este listată pe Bursa de Valori din Shenzhen din 27 mai 2011, având codul bursier 002583. Hytera Communications (Hong Kong) Company Limited (Hytera HK) este o subsidiară deținută în totalitate de Hytera, înființată la 5 martie 2008 și funcționând conform legilor din Hong Kong, China, având adresa înregistrată la Unitățile 303-304, Etajul 3, Hi-Tech Centre, 9 Choi Yuen Road, Sheung Shui, New Territories, Hong Kong.

Compania falsă Hytera, Hytera Communications Limited (HcL), este o subsidiară deținută în totalitate de Hirain Technology Co., Limited, înregistrată la 29 noiembrie 2019 și funcționând conform legilor din Hong Kong, China, cu adresa înregistrată la Flat A516, Etajul 5, Efficiency House, 35 Tai Yau Street, San Po Kong, Kowloon, Hong Kong.

Sursa: Hytera.com