La CCW 2021, Hytera a lansat PDM680, primul său radio robust, compatibil 3GPP, Mission Critical Services (MCS). PDM680 este conceput pentru a ajuta primii respondenți să rămână conectați și informați oriunde și oricând în situații critice.

   Fiind un terminal radio profesional robust, PDM680 este construit special și echipat cu servicii de încredere Push-to-Talk critice pentru misiune (MCPTT), Video pentru misiune critică (MCVideo) și date critice pentru misiune (MCData) pentru a-i sprijini pe cei care lucrează în cele mai dificile condiții. .

   Robust pentru condiții dure, proiectat pentru flexibilitate. PDM680 este construit pentru o utilizare ușoară în momentele critice, deoarece este atât robust, cât și durabil, precum și ergonomic în design. Evaluarea IP68 a radioului și certificarea MIL-STD 810H asigură că va continua să funcționeze fiabil în medii extreme.

    Terminalul radio este proiectat pentru a permite primilor intervenții să audă și să fie auziți clar. Cea mai bună tehnologie audio din clasă poate atinge un SPL maxim de 118 dB. În plus, tehnologiile de anulare a zgomotului bazate pe inteligență artificială, anularea ecoului și anularea zgomotului vântului reduc la minimum zgomotul de fundal și sporesc claritatea audio.

Odată cu maturitatea tehnologiei broadband și nevoia de upgrade a serviciilor, cererea de servicii de date în siguranța publică crește treptat. Serviciile de bandă largă furnizate de rețelele comerciale nu pot satisface pe deplin cerințele stricte ale utilizatorilor de siguranță publică în ceea ce privește disponibilitatea în timp real. și fiabilitate. Din ce în ce mai multe țări pun pe agendă dezvoltarea rețelelor MC-LTE”, a declarat Yan Liu, Product Manager al Departamentului Smart Radio, Hytera. „PDM680 reprezintă experiența noastră profundă în proiectarea și dezvoltarea de soluții critice pentru siguranța publică.

    Comunicațiile de încredere sunt cruciale pentru echipele de servicii de urgență. Serviciile MC-LTE necesită o eficiență mai mare a transmisiei în rețea, o calitate mai bună a semnalului și o latență mai mică a datelor. Radioul PDM680 oferă funcționalitate eMBMS și MCH Scheduling Period (MSP) de 40 ms, care le permite utilizatorilor să inițieze o sesiune multi-cast cu o calitate înaltă a serviciului și fără aglomerație de utilizatori.

    Performanța LTE (TRP/TIS) a PDM680 în benzile de frecvență cheie este îmbunătățită cu aproximativ 2 dB în comparație cu dispozitivele de bandă largă standard, pentru a asigura menținerea comunicațiilor stabile chiar și în situații cu semnale slabe.

    PDM680 este echipat cu o aplicație nativă Hytera HyTalk MC care permite servicii cheie precum MCPTT, MCVideo, MCData. De asemenea, calitatea serviciului prioritar (QoS) a soluției Hytera HyTalk MC asigură că primii care răspund au cea mai mare prioritate disponibilă față de orice alt utilizator comercial.

    Comunicații D2D și MCS-DMR Simulcall
Natura imprevizibilă a urgențelor necesită un răspuns imediat, mai ales atunci când rețeaua LTE este întreruptă sau inexistentă. Deoarece este construit cu tehnologia DMR, PDM680 poate oferi comunicații dispozitiv la dispozitiv (D2D) ori de câte ori conectivitatea LTE nu este disponibilă.

    Mai mult, PDM680 dispune de MCS-DMR Simulcall, astfel încât poate apela atât dispozitivele MCS, cât și radiourile DMR simultan. Acest lucru îi ajută pe comandanți să economisească timp și efort pentru a iniția apelurile MCS și DMR în același timp, prin apăsarea tastei PTT.

    Mai multă conectivitate, mai multe posibilități
Alte inovații includ furnizarea unei platforme Android certificate GMS și a unui API deschis pentru a eficientiza gestionarea dispozitivelor și a spori productivitatea.

   Permite de asemenea personalizarea funcționalității  prin implementarea unei game de accesorii, cum ar fi utilizarea unui port USB Type-C și a unui conector cu 13 pini.